VERVO SPRITZ SKLADEM! A doprava zdarma od 1300 Kč.

Přenosný Mixér Vervo Active: Vaše cesta k zdravějšímu životnímu stylu bez omezení

Přenosný Mixér Vervo Active: Vaše cesta k zdravějšímu životnímu stylu bez omezení

V dnešní rychlé době je někdy výzvou udržet si zdravý životní styl, zvláště pokud jste často na cestách, či nemáte čas vařit si doma. Ale co kdybychom vám řekli, že existuje způsob, jak si dopřát čerstvé a výživné smoothie, proteinové nápoje, nebo osvěžující koktejly, kdekoliv a kdykoliv? Nebo ušetřit čas s rychlými recepty v kuchyni? Seznamte se s přenosným mixérem Vervo Active - nejoblíbenějším přenosným mixérem, který máme. Moderní doba vyžaduje moderní řešení Přenosný mixér Vervo Active je navržen tak, aby vyhovoval modernímu životnímu stylu. S kapacitou lahve 600 ml můžete snadno připravit dostatečně velkou porci vašeho oblíbeného nápoje. A když je čas vyrazit, jednoduše oddělte spodní část motoru s čepelí a proměňte mixér v praktickou lahev s pítkem. Rychlé a efektivní řešení.

Výkon, který vás překvapí

Navzdory své kompaktní velikosti, Vervo Active disponuje výkonem 150 W, což znamená, že si poradí i s ledem a zmraženým ovocem. S 6ti hrotou vrtulí a otáčkami motoru 18 000 rpm je každý nápoj připravený za méně než 30 sekund. Navíc díky baterii můžete mixér používat až 30 cyklů na jedno nabití, což je ideální pro dlouhé dny mimo domov nebo víkendová dobrodružství. Počet cyklů může v realitě záviset na tom, jak tvrdé, tedy náročné ingredience mixujete.

Nejrychleji čistý, připraven kdykoliv

Jedním z hlavních benefitů přenosného mixéru Vervo Active je jeho snadné čištění. Po použití stačí do nádoby přidat trochu saponátu, vodu a zapnout a mixér se sám vyčistí. Díky rychlému nabíjení přes USB je mixér vždy připraven, když ho potřebujete.

Šetrný k životnímu prostředí

V duchu udržitelnosti jsou materiály použité na Vervo Active šetrné k životnímu prostředí, s certifikacemi CE, ROHS a FCC. ABS plast použitý na nádobu a základnu je odolný a bezpečný, zatímco nerezové ocelové čepele zaručují dlouhodobou ostrost.

Multifunkční využití

Ať už potřebujete rychlou snídani na cestu do práce, doplnit energii po intenzivním cvičení, nebo si chcete jednoduše vychutnat chutné a zdravé nápoje kdekoliv, přenosný mixér Vervo Active je tu pro vás. Díky dvěma režimům mixování - standardnímu a vlastnímu - můžete snadno přizpůsobit konzistenci nápojů svým preferencím. Rychlé recepty, smoothies, dresingy, koktejly, shaky, proteinové nápoje jsou nejčastější využití

S vámi, kdekoliv

Každý přenosný mixér Vervo Active přichází s USB nabíjecím kabelem a spodním víčkem k nádobě, takže máte vše, co potřebujete, abyste mohli začít ihned po rozbalení.

Objevte možnosti zdravých a osvěžujících nápojů bez omezení s přenosným mixérem Vervo Active. Vaše zdraví si zaslouží tu nejlepší péči, ať jste kdekoliv.

Zpět do obchodu